RECURSOS TIC


Ací teniu el meu Symbaloo:




RECURSOS TIC ESPECÍFICS PER A L'APRENENTATGE DE LES DIFERENTS  UNITATS DE LA MATERIA:

El Sistema Solar. En el següent enllaç s'expliquen els diferents componentes del sistema solar així com les característiques més importants i destacables de cadascun d'ells.

El moviment dels estelsVideo on comprovéssiu el moviment de la nostra galàxia a través de l'observació dels estels.

Enciclomedia. El sistema solar. Animació que ens permet conèixer cadascun dels components del sistema solar.

Las fases de la lluna. Animació per conèixer com es produeixen cadascuna de les fases de la lluna.

Com construir el sistema solar. Animació per a comprendre com es va construir el nostre sistema solar.

Astronomia per a xiquetes i xiquets. Encara que l'astronomia siga una ciència molt complexa i, en molts casos, poc aplicable a la nostra vida quotidiana, mitjançant experiències senzilles com les quals ens proposa aquesta interessant web podem endinsar-nos més i posar en pràctica els seus principis bàsics.

Google SkyEn aquesta pàgina web podràs observar i conèixer els components de l'univers visibles des de la Terra de forma virtual però molt pràctica i senzilla.


The space place. La Terra. En aquesta pàgina web oficial de la NASA es faciliten multitud amb multitud d'activitats interactives, jocs i, fins i tot, projectes de recerca amb els quals treballar alguns continguts de l'epígraf i altres nous.


Breu història del Big Bang. En el següent enllaç pots veure un vídeo sobre l'origen de l'univers i com es van formar els planetes.

Els misteris de l'universoFragment del programa de RTVE Xarxes dedicat a l'Astronomia i a fer-nos una breu introducció sobre la immensitat de l'Univers i la part tan xicoteta i insignificant que som el conjunt de matèria que formem la Terra.




RECURSOS TICS GENERALS DE LA MATERIA DE BIOLOGIA I GEOLOGIA:


AmBientechPàgina web amb multitud de recursos interactius per a l'aprenentatge de la biologia i geologia , distribuït per unitats didàctiques.


Un minut de ciènciaAudiovisuals que ens expliquen, en un minut, diferents fenòmens científics.


Què, qui, com. Web del programa de divulgació científica de TV3.


Laboratori virtualAnimació flaix on podreu conèixer tots els materials i instruments propis del laboratori així com també les normes de seguretat.


CentpeusBlog de divulgació científica on trobéssiu coses sorprenents.


EducalabPàgina web amb diversos recursos per a l'aprenentatge de les CCNN al llarg de tota la secundària.

Proyecto biosferaEl projecte Biosfera consta d'unitats didàctiques multimèdia interactives, eines i recursos per a les matèries de Biologia i Geologia en l'Ensenyament Secundari Obligatori i el Batxillerat, que aprofiten els avantatges que ofereixen l'ordinador i Internet.

CIDEAD Ciencias de la naturalezaAquesta web consta d'unitats didàctiques multimedia interactives per a CCNN.


TesteandoAquest joc de trivial posa a prova els coneixements dels alumnes a través d'un ventall de preguntes bastant ampli.

SpongelabAquest portal disponible en anglès ha sigut creat per científics, professors, programadors, animadors, entre uns altres, permet aprendre diferents continguts científics de manera lúdica.

Multiblog educación navarraBioquímica, genètica, anatomia fisiologia, biosfera,.... Aquests alguns dels temes que es poden consultar en aquest blog dirigit als alumnes de Secundària i Batxillerat, que coordina Isabel Etayo. El temari està organitzat per nivells educatius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada